Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Automower Özellikleri, Sıradışı Teknolojisi

Automower Özellikleri, Sıradışı Teknolojisi


1995 yılında icat edildiğinden beri 1 numaralı robotik çim biçme makinesi olan Husqvarna Automower® bahçenizi göz alıcı bir güzellikte tutarak statünüzü bir adım daha ileri taşır.

Automower® kesintisiz tüm gün çalışma kabiliyetine sahip ilk tam robotik çim biçme makinesidir. Üzerinde benzinli motor yoktur. Şarj olarak çalışır, üzerinde güçlü aküleri bulunmaktadır. Bu sayede çevre dostu özelliğine kavuşmaktadır. Kullanıcı dostu Türkçe kullanım arayüzü ile belirlenen sınırlar içinde rastgele hareket eder ve sürekli çalışır. Enerjisi azaldığında ise aküyü şarj etmek için otomatik olarak şarj istasyonuna döner. Siz fark etmezsiniz bile. 

Automower® sürekli gelişen yazılımı sayesinde en sade çim alanlardan en zor arazilerdeki farklı tipte çim alanlarına dek her şartta çalışmak için tasarlanmıştır. Automower®, karşısına bir engel çıkması durumunda rastgele bir yön belirleyerek işine devam eder. Evcil hayvanla karşılaştığında dahi ona zarar vermeden yön değiştirip işine devam etmektedir.

**Husqvarna Automower'ları incelemek için tıklayın.**

Husqvarna Automower® satın almaya karar verdiyseniz satın almadan önce şu hususlara dikkatini çekmek isteriz.

   Automower®’ı bahçenizdeki biçilecek net alana göre analiz ederek seçin.

   Büyük tekerlekleri sayesinde Automower® %35’e varan eğimli alan ve engebeli satıhlarda kolaylıkla çalışabilmesine imkan tanır.

   Automower® her türlü zorlu hava koşullarına karşı dayanıklı üretilmiştir.

   Yönetim panelini kullanmak çok kolaydır. Türkçedir.Basit ve işlevsel şekilde tasarlanmıştır. İhtiyacınıza uygun şekilde ayarlayabilirsiniz.

   Automower® çalınmaya karşı ekstra güvenlik tedbirleri ile donatılmıştır. Automower®'ınız çalınsa bile hırsızlar yarafından bir daha kullanılamaz, işlevsiz hale gelmektedir.

   Automower® o kadar sessiz çalışır ki, gözünüzle takip ettiğinizde sesini ortamdan ayırmadan zor duyarsınız. Böylece çevrede yaşayan herkes onun çalıştığını fark etmeden durmadan çalışabilir.

Blog yazımız olan "HUSQVARNA AUTOMOWER SIK SORULAN SORULAR"a ulaşmak için lütfen tıklayınız.

 

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Yorum:
Type Code