Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Çim biçiçi ve kar küreyici Akıllı Kobi ile tanışın.

Çim biçiçi ve kar küreyici Akıllı Kobi ile tanışın.

KOBİ ile tanışın.
3 özelliği bünyesinde toplayan çok akıllı bir bahçe çalışanı.

Sonbahar boyunca bütün yaprakları toplamak ister misiniz? Kobi tamamen bu işe uygun. Kobi yaprakları otonom yapısı ile yerden kaldırarak, çimlerinizi güzel ve bakımlı gözükmesine yardımcı olur.

Kobi otonomdur. İzinli alanlarında çalışır. Her zaman kontrole sahipsiniz. Kobi'ye nereye gideceğini, ne zaman başlayacağını ve ne zaman durması gerektiğini smartphone uygulaması aracılığıyla söyleyeceksiniz.

Kobi zekidir. Kobi proaktiftir ve asla işin birikmesine izin vermez. Kobi, her seferinde çimleri kesip çim parçalarını ayırır; yaprakları yığılmadan önce toplar ve düşen karı yolunuzdan çeker atar. Bu şekilde, Kobi enerji açısından verimlidir ve asla çok büyük bir işle uğraşmak zorunda kalmıyor.

Kobi kar kaldırma konusunda proaktif bir yaklaşım benimser. Hava tahmini ile bağlantılı olduğu için düşen karı ilk olarak yolunuzdan atar. Bir kez yolu açtıktan sonra, sabırla yağmasını bekelr ve yeni düşen karı küreyerek yolun sürekli açık olmasını sağlar. Bu sayede, Kobi hiçbir zaman metrelerce kar ile uğraşmak zorunda kalmıyor.

Kobi, güvenilir bir bahçıvanınız olacaktır.İsterseniz, Kobi ne yapacağını, ne zaman çalışılacağını bildiği için tamamen kendi kendine yönetebilir. Kulağa mükemmel bir bahçıvan gibi geliyor değil mi? Kobi'nizi çaldırmamak için de güvence altına alın. Kobi, hırsızlık önleme özelliğine sahiptir ve bir pin koduyla korunmaktadır. Biri Kobi'nizi çalmaya çalışırsa akıllı telefonunuzdan size bir uyarı gönderirken bir de alarm sesi çıkaracaktır. Sonra, Kobi "disable mode" a geçerek, kullanılmaz hale gelecektir.

Otonom çim biçme makinesiyaprak üfleyici ve kar küreme makinesi olarak hizmet veren bu akıllı robot KOBİ hakkında detaylı bilgi için alttaki videosunu izleyebilirsiniz.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Yorum:
Type Code