Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Çim Robotu

Çim Robotu

Çimlerinizin kesilmeye ihtiyacı olduğunu her hatırladığınızda, robotik çim biçme makinesi almadığınıza pişman olabilirsiniz. Bahçeniz şarj istasyonundan çıkıp, sınırlarına göre programlanmış olan çim biçme robotunuzla gerçekten daha güzel bir hal alacak. Sizin için tüm zor işleri yapıyor, işini bitirdikten ya da aküsü bittikten sonra şarj istasyonuna otomatik olarak geri dönüyor.

ÇİM BİÇME ROBOT MODELLERİNİ İNCELEMEK, KULLANICI YORUMLARINI OKUMAK VE SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN.

Günümüzün robotik çim biçme makinelerinin çoğunda garip şekilli bahçeler, yamaçlar, çiçek tarhları ve trambolinler gibi engellerle baş edebilecekleri, temiz ve dikdörtgen bir arsaya ihtiyacınız yoktur. Diğer iyi haber ise (yine de çevre için), tüm robot biçme makinelerinin kesilmiş çimi malç haline getirilmesidir, yani çimleri ince kesimler halinde keserler ve toprağı besinler ile beslemek için çimlerin arkasına serpiştirip bırakırlar.

Robotik bir çim biçme makinesi satın alırken, bahçenizin boyutuna ve şekline uygun olduğundan emin olun - daha pahalı olanlardan bazılarının sadece büyük bir arsaya sahip olduğunuza değdiğini unutmayın. Ayrıca, tam şarjla ne kadar sürdüğünü ve şarj edilmesinin ne kadar sürdüğünü kontrol edin.

Husqvarna Automower çim biçme robotları ile en küçüğünden en büyüğüne tüm bahçeler artık daha güzel ve zahmetsiz.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Yorum:
Type Code