Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Honda Su Motorlarından üstün performans

Honda Su Motorlarından üstün performans

Honda su motorları, 20 yıldan fazla üretilen kendini kanıtlamış, yenilik ile geliştirilmiş yüksek teknoloji özelliklerini bünyesinde barındırıyor. Kolay taşınabilir, dayanıklı yapı, yüksek güçlü benzinli Honda motorlar üstün pompalama performansını size sunar. Her Honda su motoru sürekli ve sessiz performans sağlayan güvenilir  4 zamanlı Honda motora sahiptir.



Her Güçte Tam Aradığınız Güç
Geniş aralıkta üretilen Honda su motorları serisinde ihtiyaçlarınızı karşılayacak doğru bir pompa mutlaka bulunmaktadır. Ana kategorilerine göre transfer, yüksek basınç ve inşaat pompalarının en kaliteli modellerini bulabilirsiniz.Her biri işinizine yarayacak en güvenilir, dayanıklı, ticari sınıf kalite ekipmanlarla donatılmıştır. Honda ile istediğin her şeyi yapabilirsin.



Ticari Sınıf Motor
Her Honda su motorunun kalbinde, yan valfli motorlara kıyasla daha fazla pompalama gücü ve % 25 daha iyi yakıt verimliliği sunmak için kanıtlanmış güvenilir, yakıt tasarruflu, 4 zamanlı bir Honda motor bulunur. Tüm Honda su pompaları, sessiz çalışma için Honda GX serisi benzinli motorlarla donatılmıştır.


Pervane Yapısı
Tüm Honda su pompaları tasarımlarının her alanında en yüksek kalite standartları dikkate alınaraj üretilmiştir. Dayanıklı, dökme demir çarklar ve mekanik contalar yıllarca güvenilir hizmet sunmaktadır. Honda su pompasının maksimum boşaltma kapasitesini koruma yeteneğine katkıda bulunurlar.



Sıradışı Performans
Bazı modellerde, titreşimi emmeye yardımcı olmak için motor ve alüminyum çerçeve arasına monte edilmiş lastik montaj parçaları bulunmaktadır. Yüksek performanslı kauçuk tutamaçlar, ünitenin hareket etmesini önlemeye, stres ve aşınmayı azaltmaya ve sessiz çalışmaya yardımcı olur. Honda sıradışı bir performans için tüm detayları düşündü.




Aksesuarlar ve Ekleri
Honda su motorlarıı aynı zamanda, birden fazla tip ve uzunlukta hortumlar, bahçe hortumu adaptörleri, nozul setleri, süzgeçler ve halkalar ile çeşitli kelepçe setleri ve bağlantı parçaları dahil olmak üzere geniş bir aksesuar yelpazesine sahiptir. Honda, işi doğru çözmek için ihtiyaç duyduğunuz tüm aksesuarlara sahiptir.


Uzun Ömürlü Kalite
Honda su pompaları, özellikle uzun ömürlü Honda kalitesiyle test edilmiş ve kanıtlanmış, yenilikçi özelliklere ve dayanıklı tasarım sunan birinci sınıf çim ve bahçe ürünleridir.

Üstün Garanti

Honda su motorları, Anadolu Motor güvencesinde 5 yıl garantili olan su motorları Honda'nın üstün özellikleri ile donatılmıştır.

Honda su motoru fiyatlarına bakmak, ürünleri incelemek için Benzinli Su Motorları sayfamızı ziyaret edip, istediğiniz ürünü satın alabilirsiniz.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Yorum:
Type Code