Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Neden bir Honda Çim Biçme Makinesi Seçmelisiniz?

Neden bir Honda Çim Biçme Makinesi Seçmelisiniz?

Honda, kullanıcılarına tüm ürünlerinde üstün nitelikli teknoloji sunar. Özelliklerine bakıldığında çim biçme deneyiminizi kolaylaştıran akıllı teknolojileri ile zaman ve para kazandıran sizin için tasarlanmış benzersiz özelliklere sahiptir.

Pürüzsüz ve Sessiz Güç
Tüm Honda çim biçme makineleri, EPA ve CARB emisyon standartlarını karşılamaktadır. Honda, pürüzsüz ve sessiz performans sağlayan güvenilir 4 zamanlı motorlarıyla bu makinelere hayat vermektedir.

Çift Bıçak Verimliliği
Özel MicroCut ™ çift bıçaklı sistem, çimi daha verimli ve daha küçük biçimler şeklinde keserek, her geçişte iki kere daha verimli kesim anlamına gelmektedir.Bu sayede daha fazla çim biçme imkanı sunar.


Özel Kasa Tasarımı
Özel olarak dizayn edilen çim biçme makinesi kasası, kupürleri yerden kaldırmak ve daha iyi sonuçlar elde etmek için aerodinamik tasarımı sayesinde bıçakların içinde daha uzun süre dolaştırarak daha hassas kırpma şansına sahiptir.

Hidrostatik Şanzıman
Honda, çim biçme makinesi arkasında yürüyerek, ideal çim biçme makinesi hızını, güç ve çalışma durumunu dokuz kolay modla veya tercih edilen özel ayarlarla kolayca ayarlama imkanına sahip gelişmiş bir hidrostatik transmisyon sunan tek üreticidir.


Smart Drive ™ Kontrolü
Kendi adımınızı kolayca takip etmek ve özel Honda Smart Drive ™ kontrolü ile gerçekten değişken hızlara sahip koşullara çabucak adapte olmak için parmaklarınızın ucunda gidip çim biçme hızının tam kontrolünü elinize alın.

Versamow System ™
Tüm HRX modellerinde bulunan Honda Versamow System ™'i kullanarak aksamalar olmadan tek tek veya eşzamanlı olarak malç ve kompost için çok yönlülüğü elde edin.


Özel Bıçak Durdurucusu

Honda RotoStop ™, çim biçme esnasında zaman kazandırmak, hazneyi boşaltmak, engelleri geçmek amacıyla motor çalışmaya devam ederken dahi belirli modellerde bıçağı döndürmeyi akıllıca durdurur ve kendine kendine başlatır.


Uzun Ömürlü Kalite
Premium Honda çim biçme makineleri, hafif ve  güçlü darbeye dayanıklı NeXite ™ kasa sunmakta olup, kasa üzerindeki uzun süreli garanti ile kalıcı kalitede pas ve korozyonsuz ömür sunmaktadır.

Üstün Garanti

Anadolu Motor güvencesinde olan Honda çim biçme makineleri 2 veya 3 yıl garantilidir.


Ergonomik Rahatlık
Sezgisel özellikler ve kullanım kolaylığı ile ergonomik kumandanın dikkatli bir şekilde hazırlanmış konforuna kadar, tüm kontrollere kolayca erişilebilir ve en üst düzeyde kolaylık sağlamak için tasarlanmıştır.

Honda çim biçme makineleri incelemek ve satın almak için çim biçme makinesi sayfamızı ziyaret edin.

*Burada görsel olarak kullanılan ürünler Türkiye'ye ithal edilmemiş olabilir. Honda ürünleri için üretim ve ithalat hakkı Anadolu Motor'a aittir. Ürünler üzerindeki teknolojiler değişkendir.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Yorum:
Type Code