Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Üzüm Patlatma Makinası

Üzüm Patlatma Makinası

Çok çeşitli üzüm patlatıcı ve üzüm sıkma makineleri çalışma tarzlarına göre farklı kategorilerde incelenebilir.

Büyük hunilerle donatılmış ve güçlü motorla çalışan çelik veya boyalı tip çıkarılabilir aksamları sayesinde, yoğun kullanımlara ve zor işlere yönelik santrifüj pompa ile elektrikli patlatma makinelerini özellikle profesyonel ve hobi amaçlı kullanıcılar tercih ediyor. Özellikle tamamen paslanmaz çelikten yapılmış olan bu modeller, profesyonel kullanımlar için en uygun olanlardır. Fiyatları ve kapasiteleri diğer 2 model grubuna göre yüksektir. 

Diğer bir alt kategori olarak ilk presleme için pompa ve makaralı elektrikli kırıcı-patlatıcı içerir. Yapıları bir önceki modele çok benzemekle birlikte, gıda sınıfı kauçuktan yapılan ilk presleme silindirleriyle donatılmıştır. Silindirsiz modellerin aksine, ek bir kırma aşamasına izin verirler. Aynı zamanda hem elektrikli hem de elle çalışan kırıcı-patlatıcı, orta ölçekli bir kullanım için destekleyici çerçeveye ve ucuz bir fiyata ve mükemmel bir performans ürünü isteyenlere de sunuyoruz.

Son olarak elle çalışan üzüm patlatma makinası modelleri sınırlı kullanımlar için hazırlanmıştır ve iki versiyonda mevcuttur. Her iki model de el çarkı ve alüminyum merdane ile donatılmıştır fakat bunların hunileri farklı boyutlardadır.

ÜZÜM PATLAMA MAKİNASI MODELLERİNİ İNCELEMEK, YORUMLARI OKUMAK VE SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Yorum:
Type Code