Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Husqvarna Automower Sık Sorulan Soruları

Husqvarna Automower Sık Sorulan Soruları

Husqvarna Automower® satın alma nedenleri

Automower®'a sahip olmak ve işletmek çok zaman alır mı?

Hayır, Husqvarna Automower®'ın kullanımı çok basittir. Robotlu çim biçiciyi kurduktan sonra otomatik olarak herhangi bir şeyden etkilenmeden çiminizin iyi kesilmesini sağlar - evde olun veya olmayın. Çiminiz daima iyi muhafaza edilerek ve yeniden biçmeye ilişkin çeşitli endişelere kapılmayacaksınız.

Kullanımı kolay mı?

Evet, çok kolay. Robot biçici, geleneksel çim biçicilerine kıyasla çok hafif, yaklaşık 15 ila 30 kilogram ağırlığında. Kontrol paneli sezgiseldir. Automower®, kullanıma girdikten sonra tek başına bırakıllarak çalışır.

Gürültülü mü?

Automower®'ın ses seviyesi, modele bağlı olarak 69 dB (A) ila 58 dB (A) arasında değişen çok düşük bir seviyededir. Ortalama biçme makinesinin ortalaması, 95 ila 100 dB (A) gürültü üretir. Biçiciyi sizi ve komşularınızı rahatsız etmeden kolayca çalıştırabilirsiniz.

Automower®'ın çevre üzerindeki etkisi nedir?

Automower® akülü olduğudan ürettiği bir emisyon yoktur. Enerji tüketimi son derece düşüktür. Çalıştırma maliyetleri çiminizin boyutuna bağlıdır, ancak tüketilen elektrik için biçme sezonu başına yalnızca 50-200 TL civarındadır.

Ya alerjiniz varsa - bu biçme işlemi alerjinizi çekilmez hale getirir mi ?

Aksine, ot alerjiniz veya saman nezleniz varsa, Automower® sizin için mükemmel bir çözümdür. Robot biçici çiminizi keserken ortamda bulunmadığınızdan, çim kesildiğinde herhangi bir bitki alerjenine denk gelmezsiniz. Ayrıca, çimler allerjenlerin havada kalması için kısa boyda tutulmaktadır.

Automower®'ı nasıl kullanacaksınız?

Automower®'ı nasıl kurabilirim?

Yüklemeyi kendiniz kolayca yapabilirsiniz (Automower®'ın nasıl kurulacağı hakkında daha fazla bilgi edinin). Kullanım kılavuzundaki talimatları uygulamanız yeterlidir. Çiminizin boyutuna ve karmaşıklığına bağlı olarak yaklaşık 2-5 saat sürecektir. Kurulum paketleri için lütfen bizimle görüşün.

Automower'ı nasıl başlatabilir ve durdurabilirim?

Sistem kurulduktan sonra, anahtarı açmanız gerekir. START düğmesine (varsa) basın ve tuş takımı kapağını kapatın. Durdurmak için, büyük STOP düğmesine basmanız yeterlidir.

Telin yere gömülmesi gerekiyor mu?

Hayır. Tel, verilen zımbalarla zemine döşenebilir. Birkaç hafta içinde teller çiminizde kaybolacak. Teli mümkün olduğunca yere yakın hale getirmek için, çimlerinizi çevresinde mümkün olduğunca kısa kesmeyi unutmayın. Ancak, teli en başından gömmeye isterseniz bunu kendiniz veya uzman ekip tarafından yaptırabilirsiniz. Önerilen derinlik 1-4 inçtir.

PIN kodumu unutursam ne olur?

PIN kodunuzu geri getirmenize yardım edecek olan bayinize başvurmanız gerekir.

Uygun çimler

Automower®'ın maksimum çalışma alanı nedir?

Automower®, bahçenizin tipi ve çim saflığına bağlı olarak, yaklaşık 4.000 metrekareye kadar çim işleme kapasitesine sahiptir.

Hâlâ sıradan bir çim biçme makinesine ihtiyacım olacak mı?

Artık değil. Bununla birlikte, mükemmel bir yüzey elde etmek için çim kenarlarınızı, yabani otlarla mücadele için kesici veya düzeltici ile bitirmenizi tavsiye ederiz.

Çim alan büyüklüğü 4 dönümden büyükse ne yapacağım?

Araziniz için iki veya daha fazla Automower® satın alabilirsiniz. Dünyadaki birçok yerde çok sayıda robotik biçme makinesi kurulumuna sahibiz.

Küçük bir avluda kullanabilir miyim?

Evet. ZAMANLAYICI işlevini kullanarak biçme sürenizi avlu büyüklüğünüze uyacak şekilde ayarlayabilirsiniz. İlk olarak, modelinizin saatlik kesme süresini bularak ZAMANLAYICIyı çiminizin boyutuna göre ayarlayın.

Her türlü çim şekli ve ebadı işleyebilir mi?

Teknik olarak evet. Normal bir biçme makinesiyle biçebiliyorsanız, Automower® ile de biçebilirsiniz. Kolaylık avantajıyla çok engebeli bir avluda, büyük engeller ve birbirine bağlı olmayan küçük çimlerin olduğu yerde çimleri kesecektir. Kurulum işlemi sırasında, biçicilerin kesmeyeceği alanları girerek bunları dışarda tutuarsınız., ör. Çiçekler, çalılar, ağaçlar, kayalar vb.

Pürüzsüz çimlerimde işe yarayacak mı?

Büyük tekerlekleri sayesinde, Automower® pürüzlü zemin yüzeylerin de çok iyi çalışabilir. Ayrıca % 45 (24 °) eğime kadar olan eğimlerde de çalışmaktadır. Normal çim biçme makineleri gibi kesilmiş çimleri altına almaz. Küçük derin delikler biçicinin sıkışmasına neden olabilir, bu nedenle biçicilere başlamadan önce delikleri doldurmanız önemlidir.

Dar pasajlarla çalışabilir mi?

Evet, Automower®, modeline bağlı olarak, 24 inç'e kadar dar geçişleri de işleyebilir.

Çim üzerinde kalan kıyafetleri veya oyuncakları algılayabilir mi?

Hayır. Çim yüzeyini boş tutmak size kalmış bir şey. Automower®'ın üstünden geçebileceği kadar küçük bir nesne hasar görebilir ve biçicinin bıçaklarında hasara neden olabilir. Biçiciyi çalıştırmadan önce çiminizin üzerinde küçük nesnelerin olmadığından emin olun.

Çam kozalakları, ağaç dalları ve meyveler ne durumda?

Bıçakların ömrünü en üst düzeye çıkarmak için, bu tür cisimler düzenli olarak toplanmalıdır. Biçiciye zarar vermezler ama bıçaklar daha çabuk aşınacaktır.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Yorum:
Type Code