Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Honda Bot, Honwave İnceleme

Honda Bot, Honwave İnceleme

Size en uygun Honda Marine Deniz Botunu Seçin !

HONDA BOT HONWAVE MODELLERİNİ İNCELEMEK, SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN.


Amacınıza Uygun Olanı Seçin.
Her şişme bot farklı bir uzunlukta olup farklı motor ve yolcu sayıları için uygundur. Ruhunuzu nereye götüreceksiniz ?

Şişme Taban Honda Bot
İki farklı boyda: 2m ve 2.5m. İki veya üç yetişkin taşıyabilir. 4HP ve 6HP arasındaki motorlar için uygundur.

Alüminyum Taban Honda Bot
Alüminyum şişme botlar dört boya sahiptir: 2.5m, 3m, 3.5m ve 4m. Modele bağlı olarak, 3-7 yetişkin ve 6HP ila 30HP arasında bir motor için uygundur.

V katlı Honda Bot
Air V tabanlı botlar aynı zamanda dört boyda: 2.4m, 2.7m, 3.2m ve 3.8m. Farklı modeller ile 3-5 yetişkin ve 6HP ile 25HP arasında bir motor için uygundur.

KEYFİNİZ İÇİN
Honda deniz motoru, Honwave ile kullanılmayı hak ediyor. Taşınabilir ve hafif, Honwave şişme botları, gezinti, balık tutma veya sadece su üzerinde tur için çok iyi bir tercihtir.  Honwave'e  Honda deniz motorunuzu ekleyin her yere kolaylıkla gidin. Yenilikçi, geniş çaplı şişirilebilir tüpler üst sınıf flotasyon ve denge sağlamaktır. V şeklindeki gövde seçeneği ile en zorlu sürüşleri dahi en rahat şekilde başarabilirsiniz.

 

TABAN SEÇİMİ
Aralarından seçim yapabileceğiniz üç tür taban tipi var - sizin için hangisi uygun?

Perdelenmiş Honwave zemini iki boyda üretiliyor. Hafif ve kompakt tasarımı, tek bir kişi tarafından katlanarak depolanabilmesi anlamına geliyor - tüm işlemler çok basit !

Düzgün Seyir
Denizde biraz daha uzun zaman geçirecek ve profesyonel olarak gezinmek isterseniz, alüminyum tabanlı şişme botlar ekstra dayanıklı tercih olacaktır.  Hemen hemen tüm faaliyetleriniz için taban kalitesi uygundur,  ayrıca sahip olduğu ekstra geniş yüzme tüpleri de pürüzsüz seyir anlamına gelmektedir.

V işareti
V katlı hava tabanlı şişme botlar performans ve çeviklikle ilgilidir. Titreşim sönümleyen katları sürüşü yumuşatır ve derin V gövde tasarımı neredeyse her hızda mümkün olan en iyi dengeyi sağlar.

Dayanıklılık.

Sert bir havada dahi Honwave'iniz en kaliteli materyaller ile üretilmiştir.

Ekstra geniş sırt maksimum koruma sağlar.

Her türlü hava ve deniz suyu için geçerli bir korumaya sahiptir. Oldukça sade bir şekilde mevcut en iyi kalitede, yüksek kaliteli Avrupa menşeili pvc ile üretilmektedir - bu da sadece dayanıklılıkla ilgili değil aynı zamanda botu hafifletmektedir.

Avrupa menşeili PVC'den üretilen malzemelerin yanı sıra, sünme derilerimiz de tüm teknenin etrafında kalın bir sırtı oluşumuna sahiptir. Bu sadece tüpleri ponksiyondan korumak için bir tampon görevi yapmakla kalmaz, aynı zamanda kavisli şekli de sıçramayı kaydırır.

Sert polimer kıç tüp yastıkları arkada koruma sağlar.

Yolcularınızın oturma düzenini değiştirin.
İster yalnız veya sevdikleriniz ile birlikte olun, koltuk tutacakları herkesin uyum sağlamak için alternatif oturma pozisyonlarına değiştirmeye hazırdır. Ayrıca sağlam emniyet halatları ve tutucuları, kalın kaldırma kulpları ve akıllı bir kürek kilidi bulunmaktadır.

Bot sahibi olmak, suda olmak ve şişmesini beklemek değildir. Bu nedenle şişirmek için yüksek basınçlı ve kapasiteli bir ayak pompası bulunuyor. 

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Yorum:
Type Code