Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Aksa Jeneratör Fiyatı ve Özellikleri

Aksa Jeneratör Fiyatı ve Özellikleri

Aksa Jeneratör, ülkemizde yaygın olarak satış ve servis ağı bulunan bir firmadır. Aksa Jeneratör reklamlarını televizyonda, radyoda görmüş veya dinlemişsinizdir. Peki Aksa Jeneratör satın almadan önce hangi güç skalasında olduğunu biliyor musunuz ?

Aksa Jeneratör'de aslında 3 tip jeneratör üretimi olduğunu söylemek mümkün. Birinci grup, Aksa invertör jeneratör dediğimiz, çanta tipi kolay taşınabilir, hassas cihazların elektroniklerinin korunmasını sağlayan kaliteli elektrik üreten bir model grubudur. Bu modeller ayrıca sessizliği ile bilinmektedir. Sessiz ve hafif olması nedeniyle kamp, outdoor faaliyeletleri gibi yerlerde de tercih edilmektedir. Bu modeller sadece benzinle çalışmaktadır. 1 kVa üreten AAP1000i ile 2 kVa üreten AAP2000İ modelleri ile Aksa Jeneratör bu kategoride yer almaktadır.

Aksa Portatif Jeneratör'ler serisi 1.2 kVa maksimum güç üreten modelden başlayarak 11 kVA'ya kadar monofaze ve trifaze jeneratör modelleri sunmaktadır. Bu seride; AAP1200, AAP3500, AAP3500E, AAP5500, AAP5500E, AAP8000, AAP8000E3, AB 110 ME, AB 110 TE, AAP4200 DE, AAP8000DE, AAP800DE3 modelleri bulunmaktadır. Fiyatlarını görmek için alttaki linke tıklayınız.

Aksa kabinli jeneratör serisinde ise 12 kVA'dan başlamaktadır. Sık tercih edilen kabinli dizel jeneratör serilerinde 300 kVA'ya kadar farklı motor ve alternatör seçeneği ile sunulmaktadır. Daha büyük proje ve taleplere de 2500 kVA'ya kadar yine farklı motor ve alternatör seçenekleri ile müşterilerin talebine göre sunulmaktadır.

AKSA JENERATÖR FİYATI, MODELLERİNİ İNCELEMEK ve SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Yorum:
Type Code