Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Honda BF 50 Deniz Motoru Testi

Honda BF 50 Deniz Motoru Testi

Honda Dıştan Takma Deniz Motorları: J.D. Power & Associates, Müşteri Memnuniyetinde # 1.ci seçildi.

HONDA MARİNE DENİZ MOTORU MODELLERİNİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN !

Honda'nın BF50 ve BF40 beygir güçlü (hp) deniz motorları; hafif, kompakt ve ergonomik bir tasarıma sahip, maksimum güç ve kolay kullanım sağlamak için tasarlanmıştır.

Düz veya derin suda çalışabilirken, sığ veya körfez tekneleri için ideal olan her iki model hafiftir ve üstün performans sunar. Her ikisi de anlık gaz kelebeği tepkisi ve performansı ile pürüzsüz, sessiz çalışma sağlayan kullanıcı dostu birden çok özellikler bulunur.

Honda Marine Marketing'ten Robin Senger, "Yalnız ABD'de, 44 milyonu aşkın kullanıcı, en sevdikleri balık noktalarına bakmak için tekne motorlarına güveniyorlar" dedi. "Honda Marine'deki hedefimiz, yalnızca kullanıcıların suda kalmalarını sağlamayan, aynı zamanda güvenilir, teknolojik olarak gelişmiş bir motor sunmaktır" dedi.

Daha yüksek beygir gücü sağlayan (hp) BF50 çok hafiftir. Kuru ağırlığı yapılandırma şekline bağlı olarak 205 lbs (93 kg) ila 214 lbs (97.5 kg) arasında değişen, dünyanın en hafif 50 hp, 4 zamanlı motorudur.

Hem Honda BF50 hem de BF40, Geliştirilmiş Otomatik Başlatma Sistemini; Otomatik boğulma; Daha uzun, merkeze monte edilmiş bir kullanım kolu; Kritik fonksiyonların parmak ucu ile kontrolü; Özel Lineer Olmayan Montaj Sistemi; 3'e 3 İndüksiyon Sistemli 3 silindirli bir motor; Ve yenilikçi ofset krank miline sahiptir.

Dünya standartlarında Özellikler
 Yakıt enjeksiyonuna benzer şekilde, mikroişlemci kontrollü Geliştirilmiş Otomatik Başlatma Sistemi, hızlı ve kolay başlatma ve ısınma için otomatik olarak hava-yakıt karışımını ayarlarken ve artırılmış güç için iki tuşun basit bir dönüşüyle ​​her iki motorun da çalıştırılmasını sağlamaktadır.

 Kullanışlı, 8 inçlik merkezi monte edilebilir çapa tipi kolu, balıkçıların manevra kabiliyetini ve kontrolü artırmasına olanak tanıyan önceki modellerden daha uzun kol imkanı vermektedir.Gaz kontrollü, güç eğimi / trim kontrolü ve motor uyarı göstergeleri, bir bakışta hızlı ve konforlu bir ayarlama için operatörün parmak uçlarında bulunur. -4 ° - + 12 ° trim açısı, maksimum performans ve kullanım için balıkçıların oldukça sevdiği özellikleri bünyesinde barındırmaktadır. k

 Honda'nın patentli, özel Doğrusal Olmayan Montaj sistemi, tüm motor hızlarında daha pürüzsüz çalışma için doğrusal olmayan kauçuk bağlantıları içerir

 Hafif, kompakt, 3 silindirli motorlar anında gaz kelebeği tepkisi ve artan yakıt verimliliği için 3'e 3 indüksiyon sistemi veya silindir başına bir karbüratör kullanır; Tasarımında kullanılan uzun gaz kelebeği tepkisel yönü artırılmıştır.

 Bir ofset krank mili her iki motoru da sessiz çalışma açısından kendi başına yeni bir sınıfa yerleştirir. Bu yenilikçi tasarım, powerhead'i doğrudan transom pivot noktasının üzerine yerleştirerek titreşimi azaltır ve BF50 ve BF40 motorlarını piyasadaki en sessiz dıştan takma deniz motorları arasında farklılaştırmaktadır. Honda BF50 motor, 25 inç ve 20 inçlik şaft modelleri de mevcuttur; BF40 ise 20 inçlik şaft boyutundadır.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Yorum:
Type Code