Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Size en uygun çim biçme makinesini bulma yöntemi

Size en uygun çim biçme makinesini bulma yöntemi

Her 250 metrelik arazide çim biçme için, bir ila üç km yürüyüş anlamına gelir. Kendinden yürür çim biçme makineleri, büyük çim alanlarında karşılaşılan zorlukları kolaylaştırır. Sahip olduğunuz çim türüne ve ne sıklıkta biçeceğinize bağlı olarak ihtiyacınız olan kesme sisteminin türünü de tanımlamanız gerekir.

Seçenekler:

Arka ve yandan boşaltma, daha uzun, vahşi çim, daha kaba çimen türleri ve nadiren kesilmiş çimler için idealdir.

Eğer sık ​​sık biçip bozulmamış bir çim istenirse malçlama iyi sonuçlar veriyor. Kesilmiş çim kupürleri çimleri gübrelemekte ve kuraklığa karşı daha dayanıklı hale getirilmesine yardımcı olmaktadır.

Koleksiyon, düzenli sonuçlar verir ve kesim bittikten sonra kırpıkları da ortadan kaldırarak, zamandan kazandırır. Sonbaharda yaprakları temizlemek için de kullanılabilir. Çimlere karşı alerjik reaksiyonları önlemek ve yabancı ot tohumlarının yayılmasını azaltmak isterseniz ek olarak, bu tip toplama iyi bir fikirdir.

Dört tekerden çekişli biçme makineleri, kolayca tepeleri aşarken, kalın çimler ve sert arazilerle uğraşmanızı sağlar.

İhtiyaçlarınıza en uygun çim biçme makinesini şöyle seçebilirsiniz:

Çimleriniz tepeler ve engebeli arazilerde bulunuyorsa, bir all-wheel drive (4x4) kendinden şanzımanlı model satın almanız önerilir.
Çimleriniz orta büyüklükte ve nispeten düz ise, kendinden yürür bir model satın almanız önerilir.
Çimleriniz orta büyüklükte ve biçme işlemi sırasında fazladan bir egzersiz yapmayı tercih ediyorsanız, itmeli bir çim biçme makinesini düşünebilirsiniz.
Çimleriiniz çok küçükse, yakıt veya yağ kullanmayan ve emisyon vey hatta gürültü yaratmayan manuel veya makaralı bir biçme makinesini düşünebilirsiniz.
Çimlerinizin hangi kesme sistemine uyduğundan ve biçme alışkanlıklarınızdan emin değilseniz, birkaç kesme sistemini bünyesinde birleştiren çim biçme makinesini seçmelisiniz: ejeksiyon, toplama ve malçlama.

Bu seçeneklere en uygun olan, en kaliteli çim biçme makineleri için tıklayınız.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Yorum:
Type Code