Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Bilgilendirme

Bilgilendirme

"Makine, enerji ve iyi yaşam" düşüncesi ile müşterilerimize 4 Ocak 2016'dan bu yana şahıs firması üzerinden hizmet vermekteydik. Üzerine titrediğimiz itibar ve güven için bu zamana kadar 1 adet dahi şikayetin oluşmasına izin vermedik, her türlü isteği, sorunu, talebi iyi niyetle yerine getirdik, bunu google aramalarımızda ve sitedeki ürünlerimizdeki yorumlarda da kolaylıkla görebilirsiniz. 

8 Ocak 2018 itibariyle, FİŞ Jeneratör'ün "BATI TEKNOLOJİ ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ" adı altında faaliyetlerine devam edeceğini gururla ilan ederiz. 

Aynı zamanda www.batiteknoloji.com adresinde de elektronik cihazların satışlarına 15 Şubat 2018 itibariyle başlıyoruz. Türkiye'nin ilk 3 teknoloji ürünleri ithalatçısının bayiliklerini aldık. Farklı elektronik ürün ve hizmetleri sunmak amacındayız. Sitemizden detaylı bilgileri alabilirsiniz. Ek olarak bu mağaza dışında Zirai İşler ve İnşaatta haber sitelerimizle de haber ve tanıtım yazılarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

fisjenerator.com'a bugüne kadar gösterdiğiniz güvenden dolayı müteşekkiriz. Aynı güveni ve ilgiyi Batı Teknoloji için de sağlamak istiyoruz. Bunu da yapacak gücümüz var.

Adresimiz ilk günkü ile aynı, yolunuz düşerse bekleriz:)

Sevgi ve Saygılarımızla

Yunus Emre Atalar

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Yorum:
Type Code