Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Husqvarna Yıkım Robotları

Husqvarna Yıkım Robotları

Husqvarna İnşaat Makineleri, tuğlaları temizlemek ve yüksek tip fırınların hendeklerini temizlemek için Bluetooth özellikli uzaktan kumandalı yıkım robotlarını sunar.

Husqvarna, doğru ekipmanın fark yaratabileceğini anlayarak, verimlilik ve güvenlik üzerine odaklanmıştır.

Madencilik sektörü için uzaktan kontrollü yıkım robotları
Husqvarna Construction Products’ın yıkım robotları piyasadaki en yenilikçi ürünlerin başında gelir. Sadece kullanımı kolay değil aynı zamanda servis kolaylığı da sunar. Sağlam bir tasarıma ve duyarlı kontrollere sahiptirler ve en çok ihtiyaç duyduğunuz yerde kusursuz yıkım gücü sağlamak için üretilirler.

Aşağıda her makinenin kısa bir tanıtımı bulunuyor. Bu yıkım robotlarının tümü hakkında daha fazla bilgi için bize ulaşın:

Husqvarna DXR 310: 18ft uzunluğunda (5.5m) teleskopik kol, yüksek kaliteli çelik ve yavaş hareket ile maksimum hassasiyet sunar. Çelik işleme tesisleri gibi zorlu  ortamlar için mükemmeldir.
Husqvarna DXR 300: Ağırlık sınıfında en güçlü olanı, ağır yıkım uygulamalarını yüksek üretkenlikle yerine getirmektedir.
Husqvarna DXR 270: DXR 310 ve DXR 300 ile aynı ayak izine sahip, ancak daha hafif bir ağırlık sınıfında olan DXR 270, hassas ortamlar için ağırlığını korurken 16ft (4.8 m) kol ile erişim sağlar.
Husqvarna DXR 250: Ünite için bir destek işlevi gören ve ayrıca kova eki kullanılırken birikintilerin toplanmasını kolaylaştıran dozer bıçağına sahip tek yıkım robotudur.
Husqvarna DXR 140: 360 ° döndürme kolu operatörlerin makineyi tek bir yere konumlandırmasını ve kolun herhangi bir yönde dönmesini sağlayarak birden fazla hedefi vurmasını sağlar.

Sağlam parçalar, LED aydınlatma ve bağımsız kontrol edilen avaralara sahipler.


Tüm Husqvarna uzaktan kumandalı yıkım robotlarının içinde birçok özellik vardır.

Bağımsız olarak kontrol edilen ayaklar (DXR 250 hariç) tüm robotlarda mevcuttur ve makinelerin neredeyse her konumda uygun şekilde desteklenmesini sağlar.

Lastik paletler (ya da uygulanabilir bir eklenti paketi seçildiyse çelik), makinelerin kolayca merdivenlere tırmanmasını ve hareket ederken sağlam bir ayak izi bırakmasını sağlar.

Robotun altındaki ayak ve raylarla, robotlar yaklaşık olarak 787 mm genişliğindedir. Bu oran robotların normal boyuttaki kapılardan geçebilecekleri anlamına gelir. Geçtikten sonra, parçalar stabil bir ayak izi oluşturmak için elle genişletilebilir.

LED ışıkları, her şeyin göründüğünden emin olmak için çalışma alanlarını aydınlatır. Robotlar yere indirilerek operatöre daha iyi bir görüş açısı sağlar.

Bluetooth kontrolü, benzersiz bir kullanıcı dostu arayüzü ile piyasanın en modern ve kullanımı kolay kontrollerinden biridir. Yastıklı kavisli bir alüminyum çubuk, operatörün omuzlarına takılır, bu da alıcının klasik bir kayıştan daha rahat ve ergonomik olmasını sağlar.

Ürün verimliliğini sağlamak için özel madencilik robot paketleri
Husqvarna İnşaat Makineleri, yıkım robotlarının zorlu  ortamlarda bile en yüksek verimlilik seviyelerinde çalışmaya devam etmesini sağlamak için ek paketler geliştirmiştir. Ek paketler önsiparişe eklenebilir veya sahada kurulabilir.

Hidrolik paket, kıskaçların veya kırıcıların eksenel dönüşü gibi bir ilave hidrolik fonksiyonun hassas bir şekilde kontrol edilebilmesini sağlar. Ayrıca dış hidrolik silindirler için koruma kalkanları ile birlikte gelir.

Gelişmiş Soğutma paketi, yüksek ortam sıcaklıklarında çalışırken makineyi serin tutar ve çimento fırınları ve çelik fabrikaları gibi uygulamalarda daha fazla üretkenlik sağlar. (DXR 140'ta mevcut değildir.)

Isı Koruma paketi, robotun hayati kısımlarını radyant ısıtmanın yanı sıra iletim ısıtmasının neden olduğu hasardan korur. DXR 250 veya DXR 140'da mevcut değildir.

Özelleştirilebilir yıkım robot ataşmanları
Husqvarna yıkım robotları, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli ataşmanlarla donatılabilir:

Kesici, standart
Kesici, ısı koruyucu seti (seçim için iki seçenek)
Öğütücü
Çelik Shearer
Boğucu
Dar, standart veya geniş kova
Kırıcı ataşmanları aynı zamanda ağır iş noktasında, çapraz kesim düz nokta, geniş keski veya güverte kırıcı araçları ile mevcuttur.

Husqvarna Yapı Ürünleri Hakkında
Husqvarna İnşaat Ürünleri, beton yapı endüstrisi için makine ve elmas takımlarında pazar lideridir. Ürün yelpazesi bu ve diğer uygulamalar için el tipi kesiciler, yer kesiciler, ultra erken girişli testereler, karo ve duvar kesicileri, yüzey hazırlama ekipmanları, yıkım ekipmanı ve elmas aletleri içerir.

Şirket müşterilerine tavsiye ve satış sonrası hizmet sunmaktadır. Yetenekli ve özel destek personeli yardım için hazırdır, bu nedenle operatörler her türlü soru için hizmet ve ürün / uygulama uzmanlarına her zaman erişebilir.

Bir yıkım robotu satın almayı düşünüyorsanız, bir gösteri için Husqvarna İnşaat Ürünleri yani bizimle iletişime geçin.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Yorum:
Type Code