Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Aradığınızı tekrar arayın

SUMEC FIRMAN Jeneratörler, en geniş ürün seçenekleri ile FİŞ Jeneratör'de

SUMEC Group Corporation (SUMEC), 1978 yılında kurulmuş olup, Çin Ulusal Makine Endüstrisi Kurumu'nun (SINOMACH), dünyanın en büyük 500 şirketi arasında yer almaktadır. SUMEC, Çin'in küresel ekonomik entegrasyon süreçlerinde mühendislik müteahhitlik ve yatırım + kalkınma alanlarında odaklanan modern bir imalat hizmet grubu haline gelmiştir.

Ticaret ve hizmetler, bahçe aletleri, elektrikli aletler, yüksek basınçlı yıkama aletleri, elektrik üretim ekipmanları, konfeksiyon, ev tekstili, otomobil parçaları, tıbbi cihazlar, elektromekanik ekipman, çelik, mineral ürünler ve kömür madenciliği toplu emtiaların ithalatını ve ihracatını kapsayan büyük bir gruptur.  Mühendislik,müteahhitlik, çevre mühendisliği, enerji mühendisliği ve deniz mühendisliği; Yatırım geliştirme, stratejik yatırım, endüstriyel yatırım, proje yatırım ve finansal yatırımlarını grup şirketleri üstlenmektedir.


Bir yandan, üç alanda yoğunlaşan SUMEC, pazarlama, teknoloji araştırma ve geliştirme, üretim, marka oluşturma, yatırım ve finansman alanlarındaki temel yetkinliği daha da artırmaktadır. Böylece küresel pazarlama ağı, bağımsız araştırma ve geliştirme merkezi, test merkezi ve ham ürün üretim tesisi; ticaret, sanayi, teknoloji, yatırım ve finansmanı birleştiren yetenekli ekipleri ile bir araya gelmektedir.