Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Kiralık Jeneratörün Avantajları

Kiralık Jeneratörün Avantajları

İnşaat ve mühendislik şirketlerinin her yıl yüzlerce milyon liralık yeni ekipman satın aldıkları bilinmektedir. Bazı ekipmanların satın alınması gerekmekle birlikte, işleriniz için ek güç kaynağı kiralayarak elde edebileceğiniz ciddi oranda tasarruf elde edebilirsiniz. FİŞ Jeneratör olarak bizi partner olarak seçtiğinizde yalnızca üst düzey jeneratörleri ve diğer enerji üretim ekipmanlarını satın almak veya kiralamakla kalmaz, aynı zamanda daha az maliyet ve daha az stresle işlerinize odaklanacaksınız. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek kesintisiz, temiz ve uygun fiyatlı bir jeneratöre erişebilirsiniz.

Güç ekipman ihtiyaçları için neden kiralama yönteminin uygun olacağını şöyle sıralayabiliriz.

1-Para Tasarrufu: Bir jeneratör kiralamanın bir başka nedeni, satın almak yerine kiralamak daha ucuzdur. Kısa vadeli bir etkinlik veya proje için yalnızca bir jeneratöre ihtiyacınız varsa, yeni bir jeneratörün tüm maliyetini üstlenmek pahalı gelecektir. Jenaratör aldığınızda, sadece satın alma bedeli dışında hesaplamanız gereken bakımı, depolanması maliyetlerini de kapsamalıdır. Jeneratörler, kullanılmayan bir şekilde dursa bile bakım gerektirirler. Bu bedellerden tasarruf etmek, hangi boyutta olursa olsun, daha fazla işi hedefleyebildiğiniz anlamına gelir.

2-Satın Almadan Önce Deneyin: İşyeriniz için hangi jeneratör gerekiyor? İhtiyaçlarınıza en uygun yük ve güç nedir? İlk kurulum için ne kadar para ödemeye hazırsınız? Ya yanlış makine aldıysanız ve iadenin yollarını arıyorsanız ? Bu soruları emin olmadığınız bir jeneratör satın alarak kısmen yanıtlamaya bırakmanız için hiçbir neden yok.

3-Daha Az Bakım ve Kesinti : Sahip olduğunuz jeneratörlerin bakıma tabi tutulması gerekir.Bu da kaçınılmaz olarak eğer kendi bünyenizde teknisyenlerle olacaksa iş gücünüz ve parça onarımı maliyetlere yol açar. Öte yandan, jeneratör kiralaması yaptığınızda, iyi bakım yapılmış makinelerden yüksek performans alıyorsunuz. Kiralık jeneratör seçerken, aslında arkasındaki firmaya bakmalısınız. Size eğitimli teknisyen, servis ve desteği içeren tam donanımlı bir jeneratör kiralama deneyimi yaşatacak bir ortak seçtiğinizden emin olun.

4-Felaketlere Yanıt Verme : Enerji üreten ekipman kiralamak, doğal felaketlere hızlı ve kararlılıkla yanıt vermenizi sağlar. Hastaneler genellikle kendi jeneratörlerine sahiplerdir. Ancak kiralanan jeneratörler güç dağılımını koruyarak büyük afetlere dağınık noktalarda hayatı devam ettirdiği kanıtlanmıştır. Yedek jeneratörler ile bile, doğal afetler sırasında hastanelerde ve kritik noktalarda elektrik kesintilerini önlemek zor olabilir.

5-Her Büyüklükteki İş İçin Esneklik :Jeneratörünüzü kiralamayla ilgili en faydalı hususlardan biri, belirli bir iş için doğru elektrik çıkışını ve doğru derecelendirmeyi kullanarak istediğiniz boyuttaki jeneratörleri kiralamanızdır. Belirli projeniz ve etkinliğiniz için jeneratör kiralama şartlarını ayarlayabiliriz.İhtiyaçlarınız için mükemmel hizmet verecek jeneratörünüz olduğundan emin olmanıza yardım edecek FİŞ Jeneratör'den yararlanabilirsiniz. Jeneratörünüzü FisJenerator.com'dan kiralarsanız, A sınıfı bir ürünle birlikte güç sistemleri uzmanlığı ve bilgisi alırsınız. Karmaşık yüksek voltaj uygulamalardan, bir günlük özel etkinliklere kadar çok sayıda işi hallederiz.  Acil durumlarda mobil jeneratör araçlarımızla anında aksiyon alıyoruz. 15 kVA'dan 550 kVA'ya kadar olan tüm güçlerde sabit ve mobil tipte jeneratörlerle hizmetinizdeyiz.

KİRALIK JENERATÖR MODELLERİNİ İNCELEMEK, FİYAT TEKLİFİ ALMAK İÇİN  TIKLAYINIZ.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Yorum:
Type Code