Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Honda BF 8 Deniz Motoru Özellikleri

Honda BF 8 Deniz Motoru Özellikleri

Ultra taşınabilir BF 8'in hafif profili yelkenli tekneler, küçük bot ve şişme botlar için idealdir. Büyük tekneler için mükemmel bir "servis" motorudur. Kolay, tek elle çalıştırma sistemi ve Reverse Exhaust Relief, PGM Ateşleme, Otomatik Başlatma ve dört zamanlı motor tasarımı inanılmaz derecede yakıt tasarrufu sağlarken, BF8'i kullanımı son derece kolaylaştırıyor. Entegre Taşıma Kolu, kolay taşınmasını sağlar. Honda Marine'den BF8 ... harika bir güç verimi.

Honda BF 8 beygir deniz motoru,kısa ve uzun şaft olmak üzere 2 farklı tipte mevcuttur. Aksi belirtilmediği sürece, bu sayfada yer alan bilgiler kısa saft modelini temsil etmektedir. Ülkemizde Anadolu motor tarafından dağıtımı yapılmaktadır. 5 yıl garantilidir.

Honda BF 8 Özellikleri

-Dünyaca ünlü Honda kalitesi, kanıtlanmış güvenilirliği ve üstün yakıt verimliliğini yağ karışımı olmaksızın 4 zamanlı motorda birleştirir.
-Daha düşük bir 2.33: 1 dişli oranı ile 10 "x 6 1/2" Power Thrust 4-bıçaklı pervane ile kombine edildiğinde, geriye doğru % 60 daha fazla itme ve ileriye doğru % 15 daha fazla itme gücü yaratır.
-Kavitasyon plakasının üzerinde ilave egzoz iletimi, pervanenin temiz, egzozsuz suda çalışmasına izin vererek daha fazla itme gücü üretir.
-Marşlı modellerinde standart olan Auto Start, hava / yakıt karışımını otomatik olarak hızlı, kolay başlatma ve ısıtma için ayarlar.
-Birlikte çalışan yerleşik dekompresyon ve dijital CDI sistemi, çalıştırma esnasında ateşleme zamanını ayarlar. Gerekli çabayı büyük ölçüde azaltır.
-Güvenilir mikroişlemcisi sayesinde çalıştırma sırasındaki ve tüm dev / dak aralığındaki ateşleme zamanlamasını doğru bir şekilde kontrol eder ve optimum çalışma sağlar.
-Krank mili ile çalışan otomotiv tarzı trokoid yağ pompası, kritik motor bileşenlerinin uzun süreli dayanıklılığını garanti eder.
-BF8, 1000 devirde 2 Amper ve akü şarjını korumak ve elektroniklerin trol esnasında bile çalışmaya devam etmesini sağlamak için yalnızca 3000 dev / dak'da 12 amper sağlar.
-Kolay taşınabilmesi sayesinde, BF8 küçük tekneler, botlar veya yardımcı malzemeler için idealdir. 

Honda'nın BF 8 modeli, alüminyum balıkçı tekneleri, şişme botlar, yelkenliler için veya daha büyük balıkçı tekneleri için bir "servis motoru olarak mükemmel bir tercih. Sarkaç takma, motor uyarı sistemi ve tek elle çalıştırmaya imkan veren tasarım gibi ayrıntılara dikkat edilmesi, bu 8 beygirlik deniz motorunu rakipleri arasında öne çıkmasını sağlıyor. Ve bu bir Honda, uzun süreli dayanıklılık, temiz ve sessiz çalışmayı beraberinde getiriyor. Ayrıntılara gösterilen dikkat, kanıtlanmış dayanıklılık arıyorsanız, Honda'nın BF 8 modelini tercih edebilirsiniz.

Honda BF 8 Genel Özellikleri
Güç 8-hp
Motor Tipi 4 Zamanlı
Silindir Sayısı 2
Yerleşim Sıralı
Ağırlık 41,73 kg
Motor Hacmi 229,42 cc
Şaft Uzunlukları Kısa ve Uzun
Garanti 5 yıl
Yakıt 87 Oktan Benzin
Alternatör Çıkışı 12 A (148 watt)

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Yorum:
Type Code