Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Altı silindirli Yamaha deniz motorları için geliştirilen Supercharger'lar

Altı silindirli Yamaha deniz motorları için geliştirilen Supercharger'lar

Nizpro Marine, 6 silindirli, 4.2 litrelik Yamaha dıştan takma deniz motorları için özel geliştirdiği super charger yükseltme setini piyasaya sürdü. Şirketin web sitesinde yer alan bilgilere göre sistem birkaç saat içinde kurulabilir derecede kolay.Yamaha'nın V-6 Offshore ve V-6 VMAX SHO dıştan takma deniz motorlarının güçlendirilmiş çıkış gücü 450 hp'ye (5.200 rpm'de) yükseltebilir.

Yamaha deniz motorlarının V-6 VMAX SHO serisi 200, 225 ve 250 hp modelleri ile sunuluyor. V-6 Offshore serisi ise 225, 250 ve 300 hp modellerine sahip.

Kitin kalbi, Eaton TVS R1900 supercharger. Nizpro teknisyenlerine göre, TVS super charger'ın "patentli tasarımı dört loblu rotorlar ve yüksek akış giriş ve çıkış portları ile termal verimliliği büyük ölçüde arttırıyor. Bu sayede yüksek hacim kapasitesi sağlarken daha yüksek çalışma hızlarına erişmesine" olanak tanıyor. TVS supercharger çok geniş bir devir aralığında yüksek bir termal verimlilikle (yüzde 76'ya kadar) çalışabiliyor.

Supercharger ikiz dört loblu rotorlar 160 derecelik dönme açısına sahiptir. Rotorların yüksek helezon açısı, yeniden tasarlanmış bir giriş ve çıkış portlarıyla birleştiğinde ünitenin genel boyutunu arttırmadan TVS'nin hava taşıma özelliklerini geliştiriyor. TVS gelişmiş gürültü ve titreşim özellikleri sayesinde ek gürültüyü, karmaşıklığı ve sistem maliyetini ortadan kaldırıyor.

Nizpro, supercharger seti için fiyat veya çıkış tarihi açıklamadı. Ek teknik bilgi ve iletişim bilgileri şirketin web sitesinde bulunuyor.


Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Yorum:
Type Code