Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

BMW i3 otonom hale geldi

BMW i3 otonom hale geldi

Elektrikli arabaların TESLA ile başlayan macerası her geçen farklı markanın yeni bir özellikle eklemesi ile devam ediyor. Daha önce BMW i3'te yer alan akülerin Torqeedo Deep Blue modellerinde yer alacağını duyurmuştuk.

Mobil Dünya Kongresi'nde BMW
 de sürüş deneyiminin geleceğini göstermek için yerini aldı. Yeni BMW i3'ü otonom hale getiren marka, akıllı telefonunuzla aracınızı olduğunuz yere çağırabildiğiniz ve araç içi eğlence sistemine sahip hale getirdi. Sizi gideceğiniz yere götürdükten sonra da park aramaya çıkan bir teknolojiden söz ediyoruz. 

Bu teknolojinin şu an için satışa hazır değil, önümüzdeki yıllarda piyasaya sunulacak.  Fakat BMW, Temmuz 2018 ayında  “BMW Dijital Anahtar” adı verdiği teknolojiyle aracınızı telefonunuzla kilitleyip açabileceğinizi ve hatta aracınızı çalıştırabileceğinizi belirtiyor. Aynı zamanda bu dijital anahtarınızı beş farklı kişiyle daha paylaşmanıza imkan sağlıyor. Ancak bu imkan ilk olarak Samsung telefonlarda yer alacak. 

BMW’nin Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı bir diğer yenilik ise araçlarına ikinci bir eSIM yerleştirecek olması. eSIM 2016 yılından beri tüm BMW modellerinde bulunuyor ancak ikinci bir eSIM sürücülerin var olan mobil telefon tarifelerini kullanmalarını sağlıyor. Böylece araç, telefon aramalarını doğrudan alabilecek ve var olan tarifeyi kullanarak araç içi Wi-Fi hotspot oluşturulabilecek.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Yorum:
Type Code