Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Yeni Husqvarna K 970 - SmartTension ile güvenilir, etkili ve kullanıcı dostu el tipi kesici

Yeni Husqvarna K 970 - SmartTension ile güvenilir, etkili ve kullanıcı dostu el tipi kesici

Teknik özellikler - K 970

Silindir hacmi: 94 cc
Güç çıkışı: 4,8 kW
Bıçak çapı: 350/400 mm
Maksimum kesme derinliği: 125/155 mm
Kesim ekipmanı olmayan ağırlık: 11 / 11.7 kg


Teknik özellikler - K 970 Rescue

Silindir hacmi: 94 cc
Güç çıkışı: 4,8 kW
Bıçak çapı: 350 mm
Maksimum kesme derinliği: 125 mm

Husqvarna'nın benzersiz el tipi kesici serisi rakiplerine göre ağırlıklı olarak yüksek teknolojileri ile ön plana çıkıyor ve her zaman farklı güç kaynakları olan makineleri profesyonel kullanıcıların beğenisine sunuyor. Benzin, elektrik, hava ve hidrolik tipli modeller her zaman en iyisini hedefliyor. Hepsinin ortak noktası, kullanıcı odaklı, yüksek güç / ağırlık oranı ve kullanıcı için işi kolaylaştıran üstün özelliklerdir.

SmartTension ve magnezyum bıçak koruyucusu, kemerin optimum şekilde gerilmesini kolaylaştıran bir sistemdir.

"SmartTension'ın sırrı, aşırı gerginlik ve aşırı gerginlik riskini en aza indirgemektir. Kemeri gerginleştirirken, SmartTension, patent bekleyen yaylı mekanizma kullanarak doğru gerginliği bulur. Buna ek olarak kayışı değiştirmek ve bıçak koruyucusunu ters çevirmek kolaydır. Bu sayede bu özelliklerle K 970'in güvenilirliğine katkıda bulunuyor "diyor Husqvarna Türkiye İnşaat Makineleri Satış Müdürü Murat Yusuf Türkcan.

Tüm K 970 kesicilerde bir başka önemli yeni özellik magnezyum bıçak koruyucusudur. Magnezyum hafif olduğu için genel olarak ağırlığın azaltılmasına katkıda bulunur ve güç / ağırlık oranını arttırır. Ayrıca 16 " versiyonunda 155 mm'ye kadar artan bir kesme derinliğine sahiptir. Buna ek olarak, tüm yeni K 970 kesicilerde bıçak ağzında yeni kademesiz ayarlama sayesinde kesme işlemini kolaylaştıran kesme pozisyonunu değiştirme kolaylaşıyor.

HUSQVARNA EL TİPİ KESİCİ MODELLERİ, ÖZELLİKLERİNİ VE FİYATLARINI İNCELEMEK VE SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN.


Odaklanmış İş Verimi

Bu yeni özelliklerin yanı sıra yeni nesil K 970, K 970'in orijinal avantajlarını korumaya devam ediyor. Bunlar arasında, piyasadaki en etkili hava filtreleme sistemlerinden biri olan Active Air Filtration ™ ve daha az emisyon üreten  X-Torq ™ motoru bulunmaktadır. Bu sayede daha düşük yakıt tüketimi standart hale geliyor.

"Son kullanıcılar, doğrudan distribütörler, kiralama şirketleri ve yükleniciler bu makine grubumuzu rahatlıkla satın alabilir. Ortak noktaları, işi yapan güvenilir bir el tipi kesiciye ihtiyaç duyulması "diyor Husqvarna Türkiye İnşaat Makineleri Satış Müdürü Murat Yusuf Türkcan.


Husqvarna K 970 Rescue'da Yenilikler Neler ?

Aynı zamanda Husqvarna, K 970 Rescue modelini güncelledi. El tipi kesici, yeni yarı otomatik SmartTension ve magnezyum muhafazasını özellikli hale getirecek. Buna ek olarak, bıçak koruyucusunun görünürlüğünü dumandan korumak için bıçak koruyucusu yansıma bandıyla birlikte geliyor. Ayrıca, K 970 Rescue'daki taşıma kayışı güncellendi. 

Kolay ve optimal kayış germe
Sağlam ve güvenilir
Kolay çalıştırma
Uzun servis aralıklar

K 970 Öne Çıkan Özellikler

SmartTension - yarı otomatik bant gerdirme . Kolay ve optimal kayış gerdirme, aşırı gerginlik ve gerginlik riskini en aza indirir.

Geliştirilmiş ergonomi. Magnezyum bıçak muhafazasının kademesiz olarak ayarlanması (hem 16 "hem de 14") kesme pozisyonunu değiştirmeyi kolaylaştırır.

Ağırlığı 11 kg'a (14 ") ve 11,7 kg (16") düşüren yeni, hafif bıçaklı magnezyum koruması sayesinde güç / ağırlık oranı arttı.

Aktif Hava Filtrasyonu ™. Piyasadaki en verimli hava filtreleme sistemlerinden biridir.

X-Torq ™ motoru daha az emisyon üretir ve yakıt tüketimini düşürür.

DuraStarter ™. Dayanıklı marş kablosu ile tozdan arındırılmış marş kesintisi riskini azaltarak güvenilirliği ve ürün ömrünü artırır.

SmartCarb ™. Dahili otomatik filtre kompanzasyonu, yüksek gücü korur ve yakıt tüketimini düşürür.

Hava Temizleme ve dekompresyon vanası sayesinde kolay çalıştırma.

K 970 Rescue Öne Çıkan Özellikler

Yeni Husqvarna K 970'in magnezyum bıçak koruyucusu dahil olmak üzere tüm avantajları geliştirildi.

Yeni taşıma kayışı. Daha kolay taşıma için daha geniş karabina ile birlikte sunulmaktadır.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Yorum:
Type Code