Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Aktif filtreler

Bir ANADOLU GRUBU kuruluşu olan ve üretim faaliyetine 1972 yılında başlayan ANADOLU MOTOR güç ürünleri kategorisinde kendi üretimi olan, ANTOR markası ile piyasayada yer almaktadır.35 kVA güce kadar benzinli ve dizel motorlu ANTOR jeneratör gruplarının üretimi ve pazarlamasını grup şirketleri yürütmektedir.

ANADOLU MOTOR, üretimine Lombardini Motori - Reggio Emilia / ITALYA lisansı ile başlanan ANTOR® markası ile 4 tip tek silindirli dizel motor üretmektedir.

Üretimleri yapılan Gr.4 tip motorlar Lombardini - İtalya’ya ihraç edilmekte, yerli üretimleri olmayan Lombardini marka çok silindirli dizel motorlar, içten takma marin dizel motorlar, ultra-hafif tip diesel motorlar ithal edilerek yerli piyasa ve distribütörlük alanımıza giren ülkelerde çıplak ve aplikasyonlu olarak pazarlanmaktadır.

Üretilen motorlar bir nihai mamul olmadıklarından üzerine takıldıkları ekipman, motor pazarının oluşması bakımından son derece önemlidir. Bu nedenle motopomp, jeneratör, çim biçme makinesi ve çapa makinesinin kendi markalarımızla üretimlerinin yanı sıra ekipman imalatçıları ile işbirliği yapılarak motorların uygulama alanları sürekli geliştirilmektedir.

Motorlar ve uygulamaları olan nihai mamuller yaygın bir bayi sistemi ve servis istasyonları ağı aracılığı ile bütün yurt sathında pazarlanmakta, satış sonrası desteği verilmekte, ayrıca gerek ihracat ekibimiz, gerekse bayilerimiz tarafından çeşitli ülkelere ihraç edilmektedir.

Lombardini-İtalya’ya Gr.4 komple motor ve Gr.3 motorların üretim parçaları ihraç edilmektedir. ANADOLU MOTOR, Lombardini Gr.4 motorların dünyada tek üreticisi durumundadır.

Firmamız ayrıca benzinli motor, jeneratör, dıştan takma deniz motorları ve küçük tarım makinelerini kapsayan Honda Güç Ürünleri’nin Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır.

15 kVA gücüne kadar Honda benzin motorlu jeneratörler, 35 kVA gücüne kadar Lombardini dizel motorlu jeneratörler üretilmekte ve yurtiçi ve yurt dışına pazarlanmaktadır.

Üretimine 2004 Eylül / 2005 Ocak’ta başlanılan Antrac marka çapalama makineleri, yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda iyi bir başarı çizgisi yakalamıştır.