Bu siteyi kullanmaya devam ederek, Şartlar ve Koşullarımızla çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

No product at this time

Blog Yazılarımız

Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Aradığınızı tekrar arayın

İtal Makina A.Ş tarafından Türkiye distribütörlüğü yürütülmektedir.

30 yılı aşkın bir ilerleme ile Loncin, borsada işlem gören birçok şirkette hisse alımı (kontrol hisseleri dahil) gerçekleştirmiştir. Özellikle sanayi, finans, çevre koruma, otomov, kültür turizmi vb iş alanlarında yer almaktadır. 2016 yılı itibariyle Loncin, 25.000'in üzerinde çalışanı ve toplam varlıkları 65 milyar RMB olup, vergi ödemeleri ise 8 milyar RMB'yi aşıyor.

Loncin, 15 yıldır Çin'in en büyük 500 kuruluşundan biridir ve Çin Mükemmel Özel Girişim Grubu, Ulusal Marka Stratejisi Gösterme Şirketi, Ulusal Mükemmellik - Gelişmiş Birincil Parti Organizasyonu, Ulusal Kurumsal Kültür Gösterisi, Ulusal Meslek Sahipleri Evleri vb. Loncin'in kurucusu ve Loncin Holdings Co., Ltd.'in yönetim kurulu başkanı Bay Tu Jianhua, 11. ve 12. Ulusal Halk Kongresi'ne milletvekili ve Çin Karakteristikleri, Milli Model Çalışanı, Ulusal Mükemmel Girişimci ve diğer onurlar sahibidir. Loncin'in kurumsal kültürü, "sorumluluk" etrafında, kurumsal değerler olarak "bütünlük, samimiyet, adanmışlık ve yenilik" ve "sonsuz gayreti keşfetmek, belirli şansı yakalamak" gibi kurumsal düşünce misyonu olarak "güç toplamak, değer yaratmak"tır. Loncin 30 yılı aşkın bir süredir ekonomik gücünü geliştirirken kurumsal şirket olarak sosyal sorumluluğunu üstlenmeye devam etmektedir.

Loncin, uluslararasılaşma stratejisi, sektör lideri strateji ve yönetim yenilik stratejisi  3 ayaklı bir ilerleme hedefine sahiptir."Çin'de lider bir yatırım holding grubu olma" vizyonuyla üç yeni stratejiyle Lider olarak yenilik yapmaya ve büyümeye çalışmaya devam ediyor.